Femeile social democrate au ales! Primarul Mariana Gâju a fost votată în unanimitate pentru un nou mandat de președinte OFSD Constanța (FOTO-VIDEO)

0
724
Aproape 400 de femei au confirmat prin votul lor că Mariana Gâju este omul potrivit pentru această funcție. O alegere corectă, având în vedere implicarea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.
Rezultatele greu de egalat pe care doamna primar le-a obținut în cadrul partidului, dar și în administrație o clasează în topul celor mai puternice femei din România. Efortul și munca depuse în mandatele de primar și de președinte al OFSD Constanța au adus-o, firesc, în poziția de lider al femeilor social democrate din Constanța. Este un exemplu de ambiție, dedicare, muncă în echipă și tenacitate.
Alegerile au avut loc în cadrul Conferinței Județene a Femeilor Social Democrate din Constanța, un eveniment desfășurat la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski. De asemenea, a fost ales Biroul Permanet Județean al OFSD Constanța (alcătuit din 31 de membre), precum și Consiliul Județean al OFSD Constanța (alcătuit din 105 membre).
Au fost prezenți colegi de partid, atât din județul nostru, cât și din țară, primari și președinți ai organizațiilor locale, parlamentari PSD, reprezentante OFSD din județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu și București.
Organizația Județeană a PSD Constanța a fost reprezentată de senatorul Felix Stroe -președinte, Ion Dumitrache – președinte PSD Municipiu Constanța, Daniel Georgescu – prim-vicepreședinte, Nicolae Moga – vicepreședinte, Marilena Dragnea – subprefect și vicepreședinte OFSD, Daniela Stan – inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Constanța.
Senator Felix Stroe – președintele PSD Constanța: „Avem un partid puternic, avem o conducere merituoasă, noi suntem puternici și uniți, avem un singur lucru de făcut, să câștigăm alegerile”.
Prezentă la eveniment, Simona Bucura Oprescu – Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a spus: „Mariana Gâju a demonstrat că femeile aduc eficiență și plus valoare și în administrație și în politică. A construit o echipă puternică la Constanța și îmi doresc să se întâmple peste tot în țară ce se întâmplă aici, la malul mării, unde femeile arată că știu și pot să-și pună priceperea în slujba oamenilor, a comunităților”. (sursa: PSD Judetul Constanta).

Albumul FOTO integral, pe facebook.com/PartidulSocialDemocratConstanta


Mangalia News, 28.01.2024.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply