Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia: Cadre medicale de excepție, aparatură modernă și tarife accesibile, la dispoziția turiștilor și pacienților care aleg sănătatea și odihna pe litoralul Mării Negre

0
1482
La Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, cadrele medicale de excepție, aparatura modernă și tarifele accesibile sunt la dispoziția turiștilor și pacienților care aleg sănătatea și odihna pe litoralul Mării Negre.

Programări pentru internări în anul 2024 se pot face aici: https://balnear.net/

Precizăm că Secțiile de Spital 1 si 2 și Secția Sanatorială se află la Hotel Hora, în stațiunea Saturn, iar Pavilionul B (Ambulatoriu), lângă Hotel Paradiso.
PROGRAMĂRI:
– Începând cu 16 ianuarie 2024, pentru perioada martie – aprilie;
– Începând cu 12 martie 2024, pentru perioada mai – septembrie;
– Începând cu 20 august 2024, pentru perioada octombrie – decembrie.
DOCUMENTE necesare:
– Bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist;
– Cardul de sănătate;
– Buletin/carte de identitate original + copie;
– Adeverință salariat pentru concediu medical / Cupon pensie.
Pacienții beneficiază de diferite tipuri de tratamente balneo-fizio-kineto-terapeutice: profilactice, terapeutice, de recuperare, precum și de complexul de factori sanogeni ai litoralului românesc: nămolurile terapeutice, ape minerale, clorurate, sodice, sulfuroase, mezotermale, bioclimat marin bogat în aerosoli salini şi radiaţie solară.
Baza de cazare de la Hotel Hora, Saturn, este clasificată la categoria trei stele, dispune de 350 locuri cazare, în camere duble. Toate camerele și apartamentele au balcon și sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin cablu, LED TV, minibar, telefon, baie cu cabina duș, acces securizat pe bază de cartelă.
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia asigură masa în cadrul Restaurantului Hora, unitatea clasificată la categoria 3 stele, parte a hotelului cu acelasi nume, ce dispune de 250 locuri pe serie pentru servirea mesei, astfel:
– trei mese pe zi, în regim de pensiune, în incinta clădirii în care se asigură cazarea;
– un meniu complet care include zilnic trei feluri, la masa principală;
– meniuri diverse, în funcţie de afecţiuni (diete);
– includerea în meniuri a tuturor produselor de bază (carne legume, fructe, lactate etc), cu asigurarea corespunzătoare a necesarului zilnic de calorii. Un meniu va fi oferit de cel mult 2 ori pe durata unui sejur;
– meniuri adaptate pentru pacienţi aparţinând diferitelor etnii sau culte religioase.

Sanatoriul Balnear Mangalia – Pavilionul B (Ambulatoriu), lângă Hotel Paradiso.
MN: Serialul în care prezentăm Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia poate fi vizionat AICI.

Mangalia News, 26.01.2024.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply