Primarul Daniel Georgescu de la Limanu, pe „lista scurtă” a PSD pentru Consiliul Județean Constanța, la alegerile din 2024 – VIDEO

0
1027
Biroul Politic Județean al PSD Constanța s-a reunit vineri după-amiază, ulterior fiind organizată o conferință de presă la un restaurant din municipiu. Fiind vorba de un bilanț pe 2023, mari decizii nu au fost dezbătute sau adoptate, cel mai probabil acestea vor fi analizate în 2024, când vor fi toate rundele de alegeri, eventual chiar din ianuarie, când președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a anunțat că vor începe o serie de sondaje și care se vor desfășura până în luna martie.
Au participat la conferința de vineri Felix Stroe, primarii Daniel Georgescu, de la Limanu, Cristian Cîrjaliu, de la Agigea, Mariana Gâju, de la Cumpăna, sau deputatul Lucian Lungoci, alături de președintele organizației municipale, Ion Dumitrache, dar și liderii organizațiilor de seniori și tineret. S-a discutat intens în cadrul conferinței despre candidaturile la Consiliul Județean Constanța. Dacă despre președintele în funcție, Mihai Lupu, lucrurile au fost oarecum clare, social-democrații constănțeni susțin că o candidatură trebuie să vină din propria ogradă, cum ar fi Daniel Georgescu de la Limanu, care a confirmat că se află printre cei analizați de partid. (…)

Continuarea, cu VIDEO, pe TOMIS NEWS.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply