Concert Umanitar de Crăciun, în Catedrala Almudena din Madrid, eveniment muzical emoționant și captivant [VIDEO]

0
520
Federația Asociațiilor de Români din Europa (FADERE) are plăcerea de a anunța organizarea unui eveniment caritabil deosebit, un “Concert Umanitar de Crăciun”, care va avea loc în prestigioasa Catedrală Almudena din Madrid.

Detalii eveniment:
Data: Sâmbătă, 16 decembrie 2023,
Ora: 20:00, 
Locația: Catedrala Almudena, Madrid.
Această seară de Crăciun va aduce în prim-plan Amintirea Nașterii Celui care, pentru salvarea noastră, a părăsit Tronul Universului și a locuit printre noi. Catedrala Almudena, cunoscută ca fiind Catedrala Regelui Spaniei, va găzdui pentru o seară momente speciale, cu reprezentări ale povestirilor din Bethleem și ale minunatei veste a nașterii.
Un eveniment de o amploare remarcabilă, concertul va beneficia de participarea a 100 de membri ai unui cor, o orchestră formată din români din Spania, interpretarea solistului Daniel Prunaru, de la Opera din Phoenix, Arizona și a Danei Costescu, din Anglia. Alături de aceștia, corul de copii “Los Peregrijos” și octetul vocal “Mesagerii” vor completa atmosfera magică a serii.

Scop caritabil, nobil:
FADERE dorește să aducă lumină în viețile celor nevoiași, iar banii strânși din donațiile celor prezenți la eveniment vor fi direcționați către construirea unei case pentru o familie săracă din județul Brăila.
Ne bucurăm să oferim o seară de bucurie și muzică divină în Catedrala Almudena, iar generozitatea celor prezenți va face posibilă transformarea sărbătorii într-un dar pentru cei în nevoie”, a declarat Daniel Tecu, președintele FADERE.
Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este gratuită, invitându-i pe toți să se alăture acestei experiențe muzicale captivante și emoționante.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:
Daniel Tecu,
Presidente de FADERE – Federatia Asociatiilor de Români din Europa.
FADERE – 0034 60 60 60 660.


Mangalia News, 15.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply