Alternativa Techirghiol, la profil de autostradă și Drumul Expres Brăila – Tulcea au fost avizate de CNAIR

0
761
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat, joi, în Consiliul Tehnico Economic, mai multe documente necesare construcţiei unor drumuri importante în judeţele Brăila, Tulcea şi Constanţa, a anunţat directorul general Cristian Pistol, pe pagina sa de Facebook.
Varianta Drumului Expres Brăila – Tulcea și Alternativa Techirghiol au fost avizate –  a anunțat Cristian Pistol:
„Varianta de traseu a Drumului Expres Brăila – Tulcea (aproximativ 61,6 km) a fost avizată astăzi. Acest drum expres va asigura la rândul său conexiunea cu podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, dar şi cu drumul expres Constanţa – Tulcea”.
„Alternativa Techirghiol (lungime de 30,59 km), pentru care astăzi a fost avizat studiul de fezabilitate, va fi construită la profil de autostradă. Această nouă autostradă va asigura o legătură rapidă între autostrada de centură a Constanţei (A4) şi sudul litoralului românesc. Valoarea estimată pentru construcţia acestui proiect (finanţată prin fonduri europene nerambursabile) este de 4,85 miliarde de lei (cu TVA). Pentru construcţia acestui obiectiv vor fi alocate 36 de luni”.


Mangalia News, 08.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply