Sanatoriul Balnear Mangalia oferă tratamente personalizate de Geriatrie, prescrise de dr. Ana Oleniuc, medic gerontolog-geriatru cu peste 30 de ani de experiență în cadrul Institutului ”Ana Aslan”

0
952
Știați că Sanatoriul Balnear Mangalia oferă tratamente de Geriatrie, personalizate? Aceste tratamente sunt prescrise de dr. Ana Oleniuc, medic gerontolog – geriatru, cu peste 30 de ani de experiență în cadrul Institutului ”Ana Aslan”.
Cabinetul doamnei doctor Ana Oleniuc se află în Baza de tratament (Pavilionul B al Sanatoriului Balnear), de lângă Hotelul Paradiso, Mangalia.

Serviciile de tratament, cazare şi masă, din cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia – pavilionul A, se asigură la Complexul HORA din stațiunea Saturn.

Aici, pacienții pot beneficia de diferite tipuri de tratamente balneo-fizio-kineto-terapeutice: profilactice, terapeutice, de recuperare, precum și de complexul de factori sanogeni ai litoralului românesc: nămoluri terapeutice, ape minerale, clorurate, sodice, sulfuroase, mezotermale, bioclimat marin bogat în aerosoli salini şi radiaţie solară.

Baza de cazare, Hotel HORA, este clasificată la categoria trei stele, dispune de 350 locuri cazare, în camere duble. Toate camerele și apartamentele au balcon și sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin cablu, LED TV, minibar, telefon, baie cu cabină duș, acces securizat pe bază de cartelă.
Rezervări: 0241 751 337. Web: balnear.net/contact
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia asigură masa la Restaurantul HORA, unitate de servire a mesei clasificată la categoria 3 stele, parte a complexului hotelier cu același nume, ce dispune de 250 locuri/serie pentru servirea mesei, astfel:
– trei mese pe zi, în regim de pensiune, în incinta clădirii în care se asigură cazarea;
– un meniu complet, care include zilnic trei feluri la masa principală;
– meniuri diverse, în funcţie de afecţiuni (diete);
– includerea în meniuri a tuturor produselor de bază (carne legume, fructe, lactate etc), cu asigurarea corespunzătoare a necesarului zilnic de calorii. Un meniu va fi oferit de cel mult două ori pe durata unui sejur;
– meniuri adaptate pentru pacienţi aparţinând diferitelor etnii sau culte religioase.
Sanatoriul Balnear Mangalia Hotel Hora 3* Saturn vă oferă acum posibilitatea de a face rezervări prin propriul sistem onlinebalnear.net/rezervari
Informații: 0241 751 337.
Tarife sezon 2023:
– 155-172 lei / zi / persoană pe secția de spital,
– 170-209 lei /zi / persoană pe secția sanatorială.
Hotelul Hora 3* Saturn:
– cazare în cameră dublă (hotel Hora 3*),
– pensiune completă – trei mese / zi (restaurant Hora 3*),
– 4 proceduri / zi (baza de tratament se află în cadrul hotelului).

Mangalia News: Serialul în care prezentăm procedurile terapeutice de care puteți beneficia la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangaliapoate fi vizionat AICI.

Mangalia News, 25.10.2023.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply