UZPR, partener al Galei de premiere a OLIMPIADEI de Benzi Desenate – Reportaj de Mădălina Corina Diaconu

0
501
Joi, 5 octombrie, de Ziua Mondială a Educației (și Ziua Internațională a Profesorului), a avut loc GALA DE PREMIERE a celei de-a 4-a ediții a OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE. Sala arhiplină, copii veniți din toate colțurile țării, zâmbete, glume, prietenii noi și multe idei pentru următoarea ediție a acestui concurs unic la nivel mondial.
Mulțumim minunatei multiple campioane olimpice ANA MARIA BRÂNZĂ, pentru cuvintele de încurajare oferite acestori olimpici! Am fost onorați de prezența domnului ROMAIN CHRETIEN, Director Național de Cursuri și Examene, Institutul Francez din România (parteneri ai următoarei ediții a Olimpiadei de Benzi Desenate), reprezentând Ambasada Franței la această Gală de premiere. Ne-au fost alături VALENTINA MĂLÎIA, managerul Muzeului Sportului – gazda expoziției lucrărilor câștigătoare ale Olimpiadei BD și caricaturistului și autorul de benzi desenate VALI IVAN, președintele juriului Olimpiadei BD.
Inițiatorul acestei Olimpiade BD – profesorul și autorul BD, MIHAI IONUȚ GRĂJDEANU, i-a bucurat pe olimpici cu prezentarea, în premieră, a afișului Olimpiadei BD ediția- a V-a, dezvăluind noua temă: ROMÂNIA 100, LA JOCURILE OLIMPICE 1924 – 2024, PARIS. Începând din acest an, Olimpiada BD a devenit un concurs internațional deschis tuturor elevilor români din Diaspora și tot o premieră este și posibilitatea studenților de a participa de acum înainte la această Olimpiadă.

Una din expozițiile cu lucrările câștigătoare de la cea de-a V-a ediție a Olimpiadei BD va merge la Paris, în perioada JOCURILOR OLIMPICE 2024 (vor urma mai multe detalii despre ediția a V-a a Olimpiadei de Benzi Desenate).
Evenimentul a avut loc la Casa Olimpică din București.
FELICITĂRI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT LA OLIMPIADA BD, ediția a IV-a! MULT SUCCES la ediția următoare!

Reportaj și foto: Mădălina Corina Diaconu.

Mangalia News, 09.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply