Asocierea Polaris M Holding și Urban Grup operează în zona 2 Mureș din municipiul Târgu Mureș

0
506
Începând cu data de 28 iunie, Asocierea Polaris M Holding (lider de asociere) – Urban Grup Environment SRL (asociat) operează în zona 2 Mureș, conform contractului de salubrizare încheiat cu Asociația de Dezvoltare Intracomunitară “Ecolect Mureș”, pentru activitățile de colectare separată și transport separat al deșeurilor municipale și al deșeurilor similare.
“Mulțumim locuitorilor din Târgu Mureș pentru susținerea și pentru încrederea acordată. După zilele de mobilizare, deșeurile nu vor mai fi o problemă. Însă, nu ne limitam doar la colectarea eficientă a deșeurilor. Am venit aici cu obiectivul clar de a respecta țintele de colectare și invităm cetățenii să devină partenerii noștri în colectarea separată a deșeurilor. Cum? Să colecteze separat plasticul, hârtia, sticla și metalul, iar deșeurile reziduale și biodegradabile să le depoziteze separat. Din respect pentru mureșeni, ne angajăm să oferim un serviciu de calitate, de lungă durată, să menținem curățenia și igiena și să contribuim astfel la un mediu sănătos și prosper pentru comunitate. La treaba! Munkára fel!”, a declarat Marius Secăreanu, reprezentantul Asocierii Polaris M. Holding – Urban Grup Environment.

Zona 2 Mureș este alcătuită din: Municipiul Târgu Mureș, Orașul Miercurea Nirajului și comunele Band, Pănet, Mădăraș, Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, Cristești, Ernei, Sângeorgiu de Mureș, Livezeni, Corunca, Glodeni, Gornești, Hodoșa, Vărgata, Eremitu, Bereni, Măgherani.


Mangalia News, 26.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply