Astăzi, 12 iulie, este Ziua Mondială a Fotografului. La mulți ani, tuturor celor pasionați de fotografie! Sfânta Veronica să vă ocrotească!

0
1638
Ziua Mondială a Fotografului. Sfânta Veronica este cea care păzește fotografii. Legenda spune că femeia l-a întâlnit pe Iisus când se îndrepta spre Golgota și i-a oferit un prosop să-și șteargă fața. Pe acest prosop a apărut chipul lui Iisus. Două mii de ani mai târziu, când a fost inventată fotografia, Papa de la Roma a numit ziua de 12 iulie Ziua Fotografului, aceasta fiind dedicată Sfintei Veronica.
Mangalia News are o rubrică specială FOTO-VIDEO, dedicată artiștilor fotografi și tuturor celor care îndrăgesc fotografia de calitate. Vă oferim aici prilejul de a vedea cele mai frumoase fotografii realizate de colaboratorii noștri, de-a lungul anilor. Vizionare plăcută!

Mircea Bezergheanu: „Ziua Mondială a profesiei de Fotograf. Mamă, ce minge la fileu pentru pițiponcu’ narcisist!!! Voila de vezi. Oricum, aici nu aveți nici 0,1% din situațiile în care m-a băgat pasiunea pentru fotografie”.

Lucian Alin: „Suntem ceea ce știm că suntem!? Se spune că astăzi este Ziua Fotografului!”


Mangalia News, 12.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply