Cupa Reșița 2023, transmisiuni LIVE! Emil Ghinea, câștigătorul Cupei de anul trecut va pilota Norma M20F pe traseul din Valea Domanului [VIDEO]

0
1017
Cupa Resita contează ca și etapa a treia din Campionatul Național de Viteza în Coastă si este programată să se desfășoare în weekendul 8-9 iulie 2023, pe traseul din Valea Domanului, Reșița.
Chiar dacă pentru multi piloti deplasarea în Banatul montan este una destul de dificilă, lista de inscrieri este una destul de lunga pentru Resita, iar pilotii din varful ierarhiei vor fi si ei prezenti in weekendul ce urmeaza. Castigatorul editiei precedente a Cupei Reșița, Emil Ghinea (Norma M20-F), vine tocmai din Mangalia, pentru a incerca sa obtina o noua victorie la general si pentru a prelua fotoliul de lider, avand un duel strans cu brasoveanul Octavian Ciovica (Radical SR8), ambii avand cate o victorie la general in acest sezon, fiind totodata si marii favoriti la victorie. […] (Continuarea, pe fanrally.ro).
Ghinea, sau Ciovică? Colaj foto: Balazs Attila.
Cupa Resita 2023 are programate 9 urcari desfasurate pe parcursul a doua zile. Ziua de Sambata, 8 iulie, este dedicata manselor de recunoasteri si antrenamente cronometrate, iar Duminica, 9 iulie, sunt programate doua urcari de recunoasteri, urmate de cele doua manse de concurs.
Lista de inscrieri, harta interactiva, programul competitiei, transmisiunile LIVE, dar si alte informatii utile se pot regasi pe pagina dedicata – CNVC Resita, dar și aici:


Mangalia News, 06.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply