GLO Marine inaugurează sediul de la Mangalia și aduce noi oportunități pentru industria navală 

0
1552
Sectorul maritim dedicat navelor în operare  se confruntă de câțiva ani cu provocări noi, dar și oportunități notabile. Piața de reparații și mentenanță a navelor – atât din zona UE, cât și la nivel global va continua să se extindă în următorii ani, propulsată de priorități precum diminuarea poluării, decarbonizarea, sustenabilitatea navelor în operare, digitalizarea, calitatea și eficientizarea soluțiilor. Conform cercetărilor de specialitate recente, se preconizează că această industrie va crește cu o rată anuală de peste 5%, pană la o valoare de aproximativ 54 miliarde de dolari în 2027.
GLO Marine, o companie dinamică de arhitectură și inginerie navală cu capital 100% românesc și-a adaptat modelul de business pentru a beneficia de noile oportunități din sector, concentrându-se pe dezvoltarea de soluții și pachete integrate de servicii de inginerie, consultanță tehnică și suport de șantier pentru navele în operare.
Rezultatele notabile obținute de GLO Marine în cadrul acestui segment de piață au poziționat compania printre jucătorii importanți din Europa ce își asumă un angajament ferm față de excelență, inovație și eficiență, având ca principal scop dezvoltarea industriei navale în regiune și crearea de oportunități valoroase de business.
Totodată, creșterea volumului traficului maritim în regiune reprezintă un factor semnificativ ce poate ajuta industria navală românească să se repoziționeze și să dezvolte un flux semnificativ de activitate economică în industrie, cu impact pozitiv inclusiv asupra ofertelor de muncă disponibile pentru profesioniștii români din piața de constructii și reparații navale.
Este un moment benefic să ne extindem operațiunile prin deschiderea unui nou sediu și în Mangalia, marcând astfel noi oportunități pentru acest domeniu pe piața din România.
Din acest motiv, adresăm o invitație cordială atât reprezentanților locali, antreprenorilor, cât și profesioniștilor din industrie să ni se alăture la inaugurarea noului sediu din Mangalia.
Evenimentul va avea loc pe data de Joi, 29 iunie, în intervalul orar 10.00 – 14.30, la noul sediu din Strada I.C Brătianu, 2, Clădirea Delphine Comar SRL și reprezintă un prilej excelent de a participa într-un cadru colaborativ la discuții relevante, dedicate tendințelor și provocărilor cu care se confruntă industria navală. De asemenea, ne dorim să conturăm împreună detalii despre rolul pe care companiile din acest sector este necesar să și-l asume în abordarea acestor provocări“, ne transmite Liviu Gălățanu, Manager General al companiei.
Luând în considerare angajamentul său față de inovare și eficiență, GLO Marine își propune inclusiv să aducă un impact real pe piața muncii din zonă. Planurile de dezvoltare ale companiei și portofoliul de business în creștere pot crea oportunități de angajare pentru profesioniști calificați din industria maritimă. De la arhitecți navali și ingineri proiectanți, până la manageri de proiect, supervizori, mecanici și sudori, GLO Marine caută în mod activ persoane talentate care să le împărtășească pasiunea pentru excelență și care sunt gata să contribuie la transformarea industriei navale locale.


Mangalia News, 23.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply