Trofeul Mangalia Super Rally 2023, o primă etapă de succes a CNSR! Clasamente pe categorii de concurs, admirabile mașini de curse, piloți renumiți, public numeros! FOTO-VIDEO

0
1907

Trofeul Mangalia Super Rally 2023 – Admirabile mașini de curse, numeroși cai putere și premii pentru piloți renumiți! Așa se încheie etapa Mangalia a Campionatului Național de Super Rally, desfășurată pe parcursul a două zile – 12 și 13 mai 2023.

Clasamentele pe categorii de concurs, Clasamentul General Open și cel pe echipe: 

Este pentru al treilea an consecutiv în care Campionatul Național de Super Rally începe la Mangalia, acolo unde, în precedentele două ediții, s-a impus pilotul francez Jerome France, cel care, iată, a câștigat și în acest an Trofeul Mangalia!

Cu Renault Clio V6, pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, s-a clasat pe primul loc la Categoria GT, urmat de Alex Schiopesc și Sergiu Tirla.

În total, 20 de piloți au concurat pe modele de top, pentru a câștiga etapa de la Mangalia, pe cele cinci categorii de concurs.

„Bravo, Emil! Îți mulțumim pentru tot! Mulțumim, de asemenea, autorităților locale, Primăriei Mangalia, domului primar Cristian Radu și viceprimarului Dragoș Angelescu, pentru sprijin și pentru implicarea în organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a etapei de la Mangalia” – a spus multiplul campion Mihai Leu, unul dintre principalii organizatori ai Campionatului Național de Super Rally din România.
(Albumul FOTO integral poate fi vizualizat pe Digital Adviser).

Alex Lascu: SuperRally, la SuperMangalia!
Si cu asta am zis tot, organizare, implicare din partea autoritatilor, participanti, masini, pana si vremea, toate au tinut cu zeul motorsport in weekendul acesta! Publicul aici e unul aparte! Am pus si noi “o vorbă bună”. Emil, Raluca, vă multumesc!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Mangalia News: Mulțumim Federației Române de Automobilism Sportiv, președintelui Norris Măgeanu, pentru profesionalismul său, în mod deosebit mulțumim pentru faptul că oricine îi poate viziona în timp util (LIVE) pe acești unici sportivi în acțiune, la motorsport.
MN: Serialul nostru despre Trofeul Mangalia Super Rally este aici: https://bit.ly/3Bmix1u

Mangalia News, 13.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply