Câștigătorii finanțărilor oferite de Consiliul Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă | Proiectul sportiv din Mangalia care a câștigat finanțare

0
463
  • Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat contractele de finanţare pentru unsprezece proiecte depuse de organizațiile non-guvernamentale din județ, din domeniul sportului, care au îndeplinit criteriile de calificare în urma evaluării
  • Suma totală alocată acestui domeniu este de 4.500.000 lei, bani ce vor merge la mai multe asociaţii şi cluburi sportive din judeţul Constanţa, pe disciplinele: fotbal, rugby, oină, karate, handbal, box, judo, sport nautic şi motorsport.

Consiliul Județean Constanța anunță că și anul acesta finanțează o serie de proiecte, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Proiectele vizează promovarea sportului de masă.

Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat contractele de finanţare pentru unsprezece proiecte depuse de organizațiile non-guvernamentale din județ, din domeniul sportului, care au îndeplinit criteriile de calificare în urma evaluării.

Suma totală alocată acestui domeniu este de 4.500.000 lei, bani ce vor merge la mai multe asociaţii şi cluburi sportive din judeţul Constanţa, pe disciplinele: fotbal, rugby, oină, karate, handbal, box, judo, sport nautic şi motorsport, vezi secțiunea „documente”.

Cine sunt câștigătorii contractelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice, alocate de la bugetul județului Constanța, pe anul 2023, aflați în ziuaconstanta.ro

(N.red. MN: De la Mangalia, Asociația Club de Box Litoral Mangalia pentru „Cupa Litoral” va primi 64.500 lei din valoarea totală a proiectului – 72.000 lei).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply