Ușa către prima ediție a „CaricatuRO con ‘23” este acum DESCHISĂ! Caricaturi, desene animate, benzi desenate, ilustrații de cărți, design de caractere și altele, într-o nouă aventură românească, alături de Valentin și Ruxi Chibrit

0
735
Valentin Chibrit: „Bună ziua, tuturor! Suntem încântați să spunem că ușa către prima ediție a „CaricatuRO con ‘23” este acum DESCHISĂ. Acest eveniment este dedicat în principal continuității Artei Caricaturii, un bastion al umorului și Onestității din suflet. Această primă convenție se concentrează pe Caricatura Portretului, apelul este pentru artiști atât din România, cât și din familia internațională, dar suntem siguri că chiar și cei care sunt mai interesați de desene animate, benzi desenate, ilustrații de cărți, Design de caractere și altele, ar putea beneficia de ascultarea speakerilor noștri invitați și prin întâlnirea cu artiști care vor desena LIVE timp de 3 zile, unul lângă altul.
Cu ajutorul sponsorilor noștri minunați, NHR Agro Partners și MIANDA Travel, am câștigat certitudinea că majoritatea elementelor organizatorice vor merge fără probleme.
Pagina oficială de FB dedicată acestei adunări este facebook.com (CARICATURo CON). Majoritatea activităților pe care le-am planificat pentru tine (inclusiv numele speakerilor noștri invitați) vor fi anunțate acolo, zilele următoare, dar bineînțeles vor fi surprize frumoase care îți vor fi dezvăluite doar LIVE aici, în București.
Ne puteți trimite mesaj prin pagina de Facebook sau ne puteți contacta prin e-mail la [email protected] . După primirea mesajului, vă vom răspunde cu formularul de înscriere, în format PDF.
Sperăm ca această aventură românească să aducă sens inimii tale!!
Motto-ul din acest an este un citat al dr. Ivan Misner: „Networking-ul este mai mult despre „agricultură”, decât despre „vânătoare”. Este vorba despre cultivarea relațiilor”.

Valentin Chibrit: Un coleg român a subliniat că nu am prezentat motivele pentru care artiștii ar participa la CaricatuRO CON. Într-adevăr, am creat postarea anterioară gândindu-mă că este adresată celor care au fost deja la unul și abia aștept următoarea ocazie de a mă întâlni cu Familia Caricatură în fiecare locație nouă. Dar, într-adevăr, trebuie să existe unii dintre voi care nu au fost niciodată prezenți la o Convenție, sau au fost doar la concursuri / Festivaluri internaționale de caricatură. O convenție nu este neapărat o ocazie de a te expune publicului larg, ci mai mult de a te întâlni cu o mulțime de colegi. Să te vezi prin ochii specialiștilor s-ar putea dovedi a fi un montagne russe în care cineva ar putea trece de la a fi aur la gunoi, în câteva secunde. Această provocare mentală o accept cu plăcere, pentru că am văzut personal beneficiile de a fi aproape de limita zonei mele de confort.
Da, există program oficial (12 aug: “Cina de bun venit”, 13-14-15 aug: “Proiecte artistice”, 16 aug: Expozitie publica si cina de ramas bun, 17 aug, putem organiza o excursie la o destinatie românească celebră de turism, daca va fi suficient interes (care va fi anuntată zilele urmatoare). Bineînțeles că avem câteva idei pentru activități surpriză și mini-excursii înainte de 17 august, pentru a ne asigura că cineva știe și își amintește că a fost în România.


Mangalia News, 19.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply