MADRIGAL – Turneul „Săptămâna Patimilor”, la final, „după 3000 de kilometri parcurși, ca să fim alături de public în 8 oraşe, într-un timp record” [VIDEO]

0
578
„Săptămâna Patimilor 2023 a fost unul dintre cele mai complexe turnee organizate de noi în ultimii ani. Am străbătut 3000 de kilometri, să fim alături de public în 8 oraşe, într-un timp record, iar efortul nostru a fost de fiecare dată răsplătit de căldura cu care am fost primiţi. În fiecare dintre oraşele în care am concertat, am desfăşurat Turneul de promovare Cantus Mundi, în cadrul căruia am setat proiecte regionale importante, alături de oameni destoinici din administraţia publică locală, inspectorate, profesori şi dirijori.
Nimic din toate acestea nu ar fi putut fi realizate fără extraordinara echipă Madrigal – Cantus Mundi, căreia îi mulţumesc cu recunoştinţă. Mulţumesc, de asemenea, partenerilor noştri, care sunt mereu alături de noi în iniţiativele noastre. Sărbători luminate, tuturor!” – Emil Pantelimon, managerul Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. (Mai mult, pe trinitas.tv).

Corul MADRIGAL și corurile de copii Cantus Mundi, dirijate de Anna Ungureanu, împreună cu Emil Pantelimon, managerul Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Mangalia News, 17.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply