La mulți ani, UZPR! 104 ani de la înființarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, eveniment marcat în aceste zile la Iași

0
743

Timp de două zile, la Iași, s-a marcat împlinirea a 104 ani de la înființarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

În acest context, a avut loc Consfătuirea regională a UZPR. Au participat membri și delegați ai Uniunii din regiunile istorice Moldova, Bucovina, Basarabia, Transilvania, Muntenia și Dobrogea. În Sala Senat a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, s-a desfășurat simpozionul cu tema „Presa, Vremurile și Unirea”.

La încheierea evenimentelor, au fost acordate Premiile de Excelență pentru seniori ai presei românești.

Manifestările au fost realizate în triplă colaborare, respectiv UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA – UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA, FILIALA IAȘI – TELEVIZIUNEA NAȚIONALĂ „TELEMOLDOVA PLUS”, care împlinește 31 de ani de la primul duplex cu Televiziunea Publică din Republica Moldova.

Cu acest prilej, sub egida Ateneului Național din Iași, au suținut recitaluri Corul de Copii al Municipiului Iași – dirijor Raluca Zaharia, la pian Andreea Moroșanu – și Corul Marii Uniri, dirijor Mădălin Munteanu.

Radio România Iași este partener media al evenimentelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(sursa: Radio Iași/Petronela Cotea Mihai/Foto radioiasi.ro)


Mangalia News, 01.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply