Misiuni de weekend ale jandarmilor constănţeni, la manifestările sportive din Ovidiu, Constanța, Medgidia și Albești

0
360

În acest final de săptămână, în judeţul Constanţa, vor avea loc mai multe evenimente sportive. Pe lângă derularea celorlalte misiuni specifice, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi şi la aceste manifestări sportive, pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă.

Astăzi, începând cu ora 15:00, în Complexul Sportiv Academia „Gheorghe Hagi”, este programat meciul de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul II Constanţa şi A.S.F.C. Agricola Borcea.

Sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Central Albeşti va avea loc meciul de fotbal dintre echipele C.S. Gloria Albeşti şi C.S. Afumaţi.

Sâmbătă şi duminică se organizează, la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, turneul de futsal Trofeul Liga Old-Boys.

Începând cu ora 11:00, duminică, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică pentru meciul de fotbal feminin dintre echipele F.C.V Farul II Constanţa – A.C.S. Vasas Femina FC2. Meciul va avea loc pe stadionul din Complexul Sportiv Academia „Gheorghe Hagi” din Ovidiu.

De la ora 18:00, duminică, la sala sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, va avea loc meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Medgidia şi C.S.M. Alexandria.
Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi la toate evenimentele sportive enumerate mai sus.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Le recomandăm tuturor participanţilor să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.
Vă dorim un weekend plăcut, fără incidente!


Mangalia News, 17.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply