Mioara Gram – La mulți ani, făptură aleasă! La mulți ani, Femeie!

0
737

farmec.ro
carturesti.ro%20
Creație înseamnă Dumnezeu, iar Dumnezeu înseamnă, prin excelență, Viață. Dacă Dumnezeu nu ar fi existat, El ar fi trebuit sa fie inventat, caci cine altul ar fi putut crea o fiinta atat mareata in stralucirea si valoarea vietii, in virtutile angelice si mantia-i pura de iubire precum Femeia! Acea fiinta umana care, desi, in aparenta, fragila, plina de cutezanta, gingasa, in realitate, neimaginat de puternica, sensibila, o adevarata fantana arteziana de sprijin si incurajare; fiinta aleasa care stie cel mai bine ce inseamna viata caci este purtatoare a pecetii Facerii; sufletul a carui menire este sa poarte in adancul lui gloria intregii Creatii, faptura divina cu rolul cel mai inalt de transmitere a Cunoasterii, dascalul dintâi al familiei si societatii.
Stradania-i neintrerupta pentru a dezvalui comoara cu care a fost inzestrata si menirea pentru care a fost Femeia creata trebuie sa devina lumina propriilor convingeri si stralucirea faptelor vietii sale. Numai astfel, barbatul, cealalta jumatate a Creatiei Divine, ii va putea intelege si respecta cu adevarat valoarea.
Cu infinită iubire, pentru întregul Creației Divine!
Mioara Gram, 8 Martie 2023, Houston, Texas, USA.

MN: Invităm cititorii cotidianului Mangalia News să citească și celelalte articole semnate de Mioara Gram, minunata noastră concitadină, texană „adoptivă”, materiale publicate de-a lungul anilor în ziarul nostru online: https://bit.ly/3xI8Icc.


Mangalia News, 08.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply