Misiuni de weekend ale jandarmilor constănţeni

0
388

În acest weekend, în Constanţa se desfăşoară mai multe evenimente sportive. Jandarmii constănţeni, pe lângă derularea celorlalte misiuni specifice, vor fi prezenţi şi la aceste manifestări sportive pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă şi evenimentele se desfăşoară într-o atmosferă civilizată.

Sâmbătă, începând cu ora 18:00, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică pentru meciul de baschet feminin dintre echipele C.S.M. Constanţa – CSTBV C.S.U. Olimpia Braşov. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa.

Sâmbătă şi duminică se organizează, tot la Sala Sporturilor, turneul de futsal „Trofeul Liga Old-Boys”. Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi şi la acest turneu pentru asigurarea ordinii publice.

Le recomandăm tuturor participanţilor să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.

Vă dorim un weekend plăcut, fără incidente!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia Nes, 04.03.2023.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply