Mihai I. Grăjdeanu și Banda Desenată Aplicată la Școală, din nou în LUXEMBURG: Lansarea volumului de benzi desenate “10 + pour 10 Ecole Européenne Luxembourg II”

0
602

Cu Mihai I. Grajdeanu si metoda BDAȘ (Banda Desenata Aplicată la Școală), din nou în LUXEMBURG – lansarea volumului de benzi desenate “10 + pour 10 Ecole Européenne Luxembourg II”.

Acest album BD este editat de Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene din Luxembourg si reuneste peste 200 de pagini de benzi desenate realizate de elevii scolii EELUX II in urma atelierelor pe care Mihai I. Grajdeanu le-a sustinut cu copii din: Luxembourg, Franta, Belgia, Germania, Italia, Suedia, Danemarca, Grecia, Romania, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Slovacia, Croatia, Spania si Portugalia, in cadrul proiectului „10+ pentru 10″, coordonat de Prof. dr. Maria – Monalisa Pleșea – Școala Europeană Luxemburg II, in parteneriat cu Centrul Cultural Francofon Buzău.
In fiecare sală de curs au fost adevărate momente de sărbătoare, când micutii autori BD si-au primit exemplarele mult asteptate.
Povestea continuă în Luxemburg, pentru că urmează noi ateliere, cu noi finalități!


Mangalia News, 18.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply