CNAIR – Situația circulației pe drumurile naționale și autostrăzi

0
440
După un weekend cu condiții meterologice deosebite, drumarii de la CNAIR au acționat in permanență pentru a restabili circulația în condiții de siguranță pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din administrare. În prezent, circulația este închisă din cauza viscolului și a ninsorilor abundente din ultima perioadă pe un singur sector de drum national și anume, DN 24D, între Băleni și Tulucești, pe raza județului Galați.

De asemenea, pe același drum național, DN 24D, între Grivița și Băleni, județul Galați, este instituită restricție de circulație pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Menționăm că drumarii de la CNAIR acționează pe parcursul întregii nopți pentru a reda circulației cât mai curând, în condiții de siguranță, sectoarele din DN 24D afectate de condițiile meteo.

Nu sunt sectoare de autostradă închise circulației.

În ultimele ultimele 12 ore s-a acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi din administrare, în special în zonele afectate de cod galben si portocaliu de vreme rea, cu 750 de utilaje si s-au răspândit peste 4800 tone de material antiderapant.

Acționăm în permanență acolo unde situația o impune.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


Mangalia News, 30.01.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply