Circulație închisă și restricționată pe mai multe drumuri naționale afectate de codul portocaliu

0
396
Din cauza ninsorii abundente, a viscolului și a vizibilității reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliția Rutieră au decis închiderea temporară a circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare de drum din DN 23, DN 23A, DN 23B, DN 2L, DN 2R, DN 2N și DN 2M.

De asemenea, condițiile meteorologice impun instituirea de restricții pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 2, DN 2D, DN 24 și DN 11A.

Pentru mai multe informații accesați: https://andnet.ro/dispecerat/

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 28.01.2023.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply