Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia: ”Pentru anul care se apropie, vă doresc multă sănătate, împliniri și să devenim o comunitate și mai unită, cu bunăstare și prosperitate! La mulți ani!”

0
686

farmec.ro
carturesti.ro%20
„În ajunul noului an, rememorez cu plăcere multe dintre lucrurile bune care ne-au apropiat pe noi, locuitorii Mangaliei, în anul care se apropie de final. Datorită încrederii pe care mi-ați acordat-o, am reușit să demarăm sau să continuam numeroase proiecte de modernizare și înfrumusețare a orașului și stațiunilor.
Mă refer la amenajarea și extinderea locurilor de joacă, a terenurilor de sport, parcurilor și spațiilor verzi, plantarea de copaci și alte tipuri de plante perene, în mai multe zone din oraș si stațiuni.
Am pus în funcțiune autobuzele electrice gratuite, Mangalia fiind unul dintre primele orașe din țară, cu transport ecologic. Am continuat amenajarea parcărilor de reședință, asfaltarea străzilor, trotuarelor și intrărilor în blocuri, în paralel cu proiectul RAJA de modernizare a rețelei de apă-canal. După cum știți, se lucrează deja la o nouă creșă, la proiectul de modernizare a stadionului “Callatis” și la ambulatoriul de specialitate, din cadrul Spitalului municipal. În cursul acestui an, am finalizat documentațiile tehnice anevoioase, urmând ca, în lunile ce vin, să intrăm în teren cu lucrările la noul bazin de înot de la baza sportivă “Pescăruș”, dar și cu modernizarea Grădinii de Vară “Farul”.
În 2022, am continuat proiectele de modernizare a falezelor și infrastructurii din stațiuni, Mangalia devenind extrem de atractivă pentru marii investitori din turism. Din punct de vedere social, continuăm să avem grijă de vârstnicii orașului și categoriile vulnerabile, acordând ajutor de la bugetul local celor care au cu adevărat nevoie de suportul comunității. Nu în ultimul rând, încurajăm, constant, performanța și excelența, prin acordarea burselor pentru elevi și sprijinirea necondiționată a activităților cultural-artistice.

Pentru anul care se apropie, până când ne vom revedea, cu diverse ocazii, vă doresc multă sănătate, împliniri și să devenim o comunitate și mai unită, cu bunăstare și prosperitate!
La mulți ani!”. (Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia).


Mangalia News, 31.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply