Consiliul Local Mangalia este convocat în ultima ședință ordinară pe anul 2022, pentru data de Miercuri, 28 decembrie (CONVOCATOR)

0
716

Convocatorul ședinței ordinare pe luna decembrie a Consiliului Local Mangalia din data de Miercuri, 28.12.2022.

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la ultima  şedinţă ordinară din acest an, care va avea loc, miercuri, 28 decembrie, ora 16.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru comunitate. Unul dintre proiectele supuse adoptării în CL se referă la Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în Municipiul Mangalia.

Un alt proiect important vizează  completarea H.C.L. nr.188/14.09.2022 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023. În aceeași ședință, va fi supusă spre adoptare impozitarea cu până la 500% pentu clădirile și terenurile în paragină, din stațiuni și oraș. Alte proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vizează cuantumul burselor pentru elevi, în actualul an școlar, dar și nominalizarea reprezentanților Consiliului Local, în cadrul Consiliilor de Administrație și a Comisiilor pentru evaluarea și asigurarea calității la unitățile de învățământ preuniversitar, în anul școlar 2022 – 2023.

Totodată, consilierii locali vor supune adoptării proiectele de hotărâre referitoare la încheierea unor noi contracte de închiriere pentru locuințele sociale și la locuințele în regim de închiriere. De asemenea, în Consiliul Local Mangalia se va dezbate proiectul de hotărâre privind atribuirea de denumiri unor străzi din municipiu.

Regulamentul Agentilor Economici: https://mangalia.ro

Convocator-Sedinta-ordinara-CLMangalia-28-Decembrie-2022

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply