Polaris M Holding oferă GRATUIT pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile, în Costinești și Schitu

0
559
În perioada 19.12 – 30.12.2022, Polaris va distribui, în comuna Costinești și satul Schitu, pubele negre pentru colectarea deșeurilor reziduale și pubele galbene, pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

Luni, 19 decembrie, în intervalul orar 09:00 – 15:00, se vor distribui pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în satul Schitu, pe următoarele străzi: Principală, Schitului, Castanilor, Feroviarilor și pe Aleea Lacului.

Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor. În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare, la telefon 0728 281 689.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor), în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 18.12.2022.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply