Handbal Club Mangalia primește INSCRIERI pentru COPII cu vârsta între 6-16 ani

0
1018
AS HCM MANGALIA – Școala de Handbal Mangalia își deschide porțile pentru copiii cu vârsta între 6-16 ani. Pentru înscrieri, vă așteptăm la antrenamentele organizate în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr.2 „Sf. Andrei”, în zilele de miercuri, ora 17:00 și sâmbătă, ora 12:00. Pentru mai multe detalii:
Arginteanu Marian0730186623.
Vă așteptăm cu drag, să descoperim împreună următoarea „Cristina Neagu”, în varianta feminină, sau, în varianta masculină, un nou „Cristian Gațu”.

Handbalul este unul dintre cele mai cunoscute sporturi la nivel mondial. Un sport foarte dinamic, handbalul este ideal pentru o bună dezvoltare a copiilor, care vor avea ocazia să își canalizeze energia în timpul partidelor și antrenamentelor.

Școala de Handbal – Handbal Club Municipal Mangalia (HCM Mangalia) este un proiect prin care ne propunem să oferim o alternativă serioasă, în vederea dezvoltarii armonioase a copiilor, promovând conceptul de Educatie prin Sport. Proiectul se adresează copiilor plini de energie, pasionați de sport, dornici să se integreze într-un colectiv prietenos, în cadrul căruia vor descoperi mereu lucruri noi.

Dincolo de bucuria practicării jocului de handbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personală, activități de teambuilding, menite să le modeleze personalitatea. Ne propunem să contribuim la formarea și pregătirea copilului, atât în planul dezvoltării sportive, cât și în planul reusitei personale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 20.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply