Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea extinde colaborarea cu rețelele de supermarketuri din România. Recent a livrat alte 19.200 de produse preluate de la producătorii români 

0
385

farmec.ro
carturesti.ro%20
Luni, 31 octombrie 2022, în prezența ministrului Petre Daea, a avut loc o nouă livrare de la producătorii români către magazinele PENNY, realizată prin Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea. Astfel, au fost preluate 19.200 de produse, dintre care: 1.000 cutii (de 500 g) prune uscate de Leleasca, 7.800 borcane cu dulceața de dovleac, 4.000 borcane cu dulceața de gutui, 4.000 borcane cu pasta de măceșe și 2.400 borcane fasole boabe în saramură, pentru a fi introduse în circuitul comercial.

„Iată că se diversifică gama de produse preluate de la producătorii din România și îmi exprim satisfacția că, prin eforturile conducerii Casei de Comerț Unirea, cât mai mulți retaileri răspund inițiativei noastre și se alătură demersurilor făcute pentru susținerea producției autohtone. Este o muncă depusă în beneficiul tuturor, producătorii nu mai au grija desfacerii produselor obținute, iar consumatorii au la dispoziție marfă de calitate, chiar pe rafturile marilor rețele comerciale”, a afirmat Petre DAEA, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Livrările de produse agroalimentare vor continua în perioada următoare, reprezentanții Casei de Comerț Agroalimentar Unirea având negocieri și cu alte lanțuri de magazine din România, pentru a încheia contracte de colaborare, în beneficiul tuturor actorilor implicați.


Mangalia News, 03.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply