Biblioteca flamandă Sint-Agatha-Berchem și ICR Bruxelles au oferit o întâlnire creativă în care poezia, muzica și banda desenată realizată de Mihai Ionuț Grăjdeanu, au creat o atmosferă de neuitat [galerie FOTO]

0
910
ICR Bruxelles: Sâmbătă, 15 octombrie, a avut loc la Biblioteca flamandă Sint-Agatha-Berchem întâlnirea creativă ‘RIME ÎN DIVERSE IPOSTAZE’: poezie, muzică, dar și debutul itinerării expoziției de Bandă Desenată (BD) – „Caragiale 170-110”, semnată de Mihai Ionuț Grăjdeanu. Această expoziție are loc cu ocazia „Anului Caragiale”, la sărbătorirea a 170 de ani de la naștere și 110 ani de la trecerea în neființă a marelui dramaturg. Expoziția de bandă desenată prezintă piesa de teatru „O scrisoare pierdută”, publicată în premieră în România în variantă BD.

A fost un eveniment complex, pentru copii, dar nu numai pentru ei, în care poezia, muzica și banda desenată au oferit o atmosferă de neuitat, oferit de Biblioteca flamandă Sint-Agatha-Berchem și ICR Bruxelles.

În perioada 15 octombrie – 4 noiembrie, Biblioteca Sint-Agatha-Berchem, Bruxelles, găzduiește expoziția BD „Caragiale 170-110”, după ce aceasta a poposit, pentru trei luni, la Galeria ICR Bruxelles.

Itinerarea acestei expoziții deosebit de interesante va continua la Biblioteca Laeken (5 – 26 noiembrie) și la Biblioteca Jette (27 noiembrie – 15 decembrie).

#ICR #ICRBruxelles #BibliotecaSintAgathaBerchem #RIMEÎNDIVERSEIPOSTAZE
#Caragiale170110 #MihaiIonuțGrăjdeanu #bandadesenata #poezie #muzica #copii #biblioteci #Romania #Bruxelles

MN: Despre activitatea prodigioasă a lui Mihai Ionuț Grăjdeanu, grafician, autor și profesor de Benzi Desenate, originar din Mangalia, cotidianul online Mangalia News a publicat un serial de articole ce pot fi vizualizate AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 17.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply