La editura „ExPonto”, a intrat sub tipar volumul de foiletoane, schițe și povestiri satirico-umoristice „Țară avem, doar popor ne mai trebuie!”, semnat de Ion Tița-Călin 

0
752
A intrat sub tipar, la editura „ExPonto”, volumul de foiletoane, schițe și povestiri satirico-umoristice „Țară avem, doar popor ne mai trebuie!”, semnat de Ion Tița-Călin.

În carte sunt reflectate, cu mijloacele Satirei și Umorului, evenimente și întâmplări din viața omenirii, a României și a autorului, petrecute în intervalul 2019 -2022. Acesta este cel de al 15-lea volum personal și al cincilea de satiră și umor, după cărțile: „Mucles, dacă vrei să nu dai de dracu’!“ (2008), „Primarul Samba Umor și satiră cu ritm și cu rimă“ (2011), „Țara în care nu mai e nimic de furat“ (2015) și „Dumnezeu a fost arestat“ (2019).

„Toate povestirile cuprinse în noul volum au trecut prin proba de foc a întâlnirii cu publicul, fiind citite și aplaudate în cadrul întâlnirilor lunare ale Clubului Umoriștilor Constănțeni.
Intenționez să organizez lansarea pe data de 3 decembrie 2022, înainte de Sărbătorile de Iarnă, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în sala mică. Toți participanții vor primi câte un volum drept cadou de Crăciun. Voi reveni la timpul potrivit cu un nou anunț”, scrie autorul, pe pagina sa de socializare.

Și ne mai transmite publicistul, scriitorul Ion Tița-Călin următoarele gânduri admirabile, răspunzând la întrebarea noastră despre modul în care pot fi procurate volumele sale:

„Cărțile mele nu au fost niciodată la vânzare în librării, pentru că le-am dăruit, întotdeauna. Fiind editate cu sprijinul sponsorilor, am socotit că este frumos și moral să le ofer gratuit cititorilor mei. De altfel, nu le-am scris pentru a obține vreun profit financiar de pe urma lor, ci pentru a aduce o rază de bucurie în inimi și un zâmbet pe buzele semenilor mei. La câte necazuri, scumpiri și biruri sunt pe capul lor, atâta mai lipsea: să le iau și eu ultimii bani!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Vă mulțumim, cu respect deosebit și aleasă stimă, Maestre Ion Tița-Călin. Pe cititorii noștri îi invităm să parcurgă și articolul „Jurnalistul Ion Tița-Călin, premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România”, precum și numeroasele materiale apărute în publicația Cuget Liber, sub semnătura sa.


Mangalia News, 16.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply