Premiera de gală a filmului „PHOENIX – Povestea”, de la Sala Palatului din Bucuresti, din 16 octombrie 2022, se va bucura de reunirea întregii familii Phoenix, din toate generațiile celor șase decade!

0
813
Phoenix Transsylvania: „Dragii noștri, premiera de gală a filmului „PHOENIX – Povestea”, de la Sala Palatului din Bucuresti, din 16 octombrie 2022 se va bucura de reunirea întregii familii Phoenix, din toate generațiile celor șase decade! Evenimentul se va desfășura cu participarea extraordinară a membrilor fondatori Nicu Covaci și Mony Bordeianu. Invitații evenimentului sunt Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Mani Neumann, Valeriu Sepi, dar și mai tinerii Cristi Gram, Costin Adam, Flavius Hosu DRUMS, Vlady Sateanu și Lavinia Sateanu.

Regizat de cineastul Cristian Radu Nema, filmul spune povestea trupei, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.
Biletele sunt limitate și pot fi cumpărate aici: https://bit.ly/PhoenixPovestea si de la Sala Palatului. Facebook event: https://fb.me/e/20Nm2K0On
Vă așteptăm! https://www.facebook.com/TranssylvaniaPhoenixOficial

VIDEO, aici: https://www.facebook.com/TranssylvaniaPhoenixOficial/videos


Mangalia News, 12.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply