FOTOGEOGRAFICA 2022 | Vernisajul Salonului Național de Fotografie, Marți, 11 octombrie

0
980
Marți, 11 octombrie 2022, începând cu ora 18:30, vă invităm la vernisajul Salonului Național de Fotografie „FOTOGEOGRAFICA 2022”, ce va avea loc în Foaierul Operei Naționale București. Festivitatea va fi transmisă on line și live-streamed pe https://www.facebook.com/events.

Cu acest prilej, va fi prezentat şi catalogul Fotogeografica 2022, care conţine, pe lângă fotografiile premiate pe cele două secţiuni, patrimoniu cultural și patrimoniu natural, la categoriile elevi/studenți și open, și cele mai reuşite lucrări din galeria foto a concursului (expo on line www.fotogeografica.ro 2022).

Salonul este deschis pentru vizitare în perioada 11 – 24 octombrie 2022 şi reuneşte o selecție dintr-un număr de peste 1500 de fotografii înscrise de cei 262 participanţi din toată ţara.

Concomitent, se va deschide expoziția jubileu ”Fotogeografica, un sfert de veac” în Foaierul Media (aripa dinspre str. Tudor Arghezi) a Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București, iar la Casa de Cultură a Studenților București va avea loc seria de evenimente conexe și complementare, Serile Fotogeografica, care abordează teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, ateliere foto și activități de conștientizare publică.

În perioada 24 – 30 octombrie 2022, Expoziția Fotogeografica va fi găzduită de Biblioteca Națională a României, în cadrul evenimentului ”Grigore Antipa și Emil Racoviță, personalități ale științei mondiale”.

Continuarea, cu întregul program Fotogeografica 2022, care se constituie într-un patrulater cultural ce se desfășoară în cele mai prestigioase instituții de cultură din țară: Opera Națională București, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” București, Biblioteca Națională a României și Casa de Cultură a Studenților București, pe ultima-ora.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 09.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply