”Educație la Înălțime” – Lecție cu drona, din portul Constanța! VIDEO

0
785

Drona ”Educație la Înălțime” se înalță, vinerea aceasta, deasupra celui mai mare port al Mării Negre, într-o lecție fascinantă despre istoria navigației, instrumente de navigație, vase celebre și porturi gigantice. Un loc vibrant în care, de-a lungul istoriei, au avut loc evenimente și vizite regale.

O lecție plină de jocuri, experimente, reportaje și cu doi invitați, care le vor răspunde copiilor la întrebările legate de navigație. La cârma lecției vor fi doi profesori, Mirela Spiță și Nicu Bujor, care se vor întrece în provocări pentru elevii din toată țara.

Cărți în valoare totală de 2400 de lei îi așteptă pe elevii din toată țara, la concursul cu premii al lecției!

În cadrul lecției – care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime – elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorul de pe teren și cu invitații lor.

Tema principală a lecției vizează obiectivul de dezvoltare durabila ODD 9 – Industrie, inovație și infrastructură.
­
­Lecţiile se difuzează pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook “Educaţie la Înălţime”. De asemenea, acolo sunt postate toate materialele,  promo-urile şi filmele ce ţin de proiect. Proiectul are un site dedicat, educatielainaltime.ro, unde profesorii își pot înscrie școala și pot afla detalii despre cum să se conecteze la lecții.

­”Educație la Înălțime” este un proiect inovator al Asociației Însemne, realizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației.

Aducem lumea în clasele elevilor! 
Toamna 2022 aduce alte 9 lecții din țară și una din străinătate.


­Mangalia News, 06.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply