Festivalul transfrontalier „Marea Neagră cu Maramă și Dunărea cu Năframă”, ediția a II-a, are loc la Mangalia, sâmbătă, 17 septembrie

0
1061

farmec.ro
carturesti.ro%20

Spectacol folcloric multietnic, la Mangalia, în Piața Republicii! 

Primăria Municipiului Mangalia organizează sâmbătă, 17 septembrie, în Piața Republicii, începând cu ora 17:00, a doua ediție a Festivalului transfrontalier „Marea Neagră cu Maramă și Dunărea cu Năframă”. Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului european Sinergia natură-cultură, potențial al dezvoltării regiunii transfrontaliere”, aflat în perioada de sustenabilitate.

Manifestarea cultural-artistică va cuprinde un spectacol care va reuni, pe aceeași scenă, interpreți și ansambluri folclorice din Bulgaria și România, precum și artiști care vor interpreta melodii grecești și macedonești, în scopul promovării culturii, tradițiilor și obiceiurile din spațiul transfrontalier. Publicul aflat la eveniment va avea ocazia să asiste la spectacolul folcloric susținut de Ansamblul „Emil Anghelov” din Bulgaria, respectiv trupa de muzică grecească și macedonească din România – „Alpha Band”.

Reamintim că, în cadrul proiectului transfrontalier finalizat în 2020, Primăria Mangalia a modernizat centrul vechi al orașului – Piața Republicii, iar autoritățile bulgare au modernizat faleza din Balcic, punând la dispoziția turiștilor o infrastructură modernă și oportunități de petrecere a timpului liber.

MN: Alte articole publicate de Mangalia News despre acest important proiect transfrontalier, puteți viziona AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 16.09.2022.piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply