David Popovici îşi sărbătoreşte astăzi majoratul! La mulţi ani şi mult succes în viaţă! Povestea celui mai rapid înotător de pe planetă [VIDEO]

0
534

David Popovici împlinește azi 18 ani. Povestea celui mai rapid înotător de pe planetă.

Cum a ajuns David Popovici pentru prima dată la bazinul de înot

David Popovici împlinește azi 18 ani! La vârsta majoratului, cunoscutul sportiv se bucură deja de trei medalii de aur la Mondialele de natație, fiind cel mai rapid înotător de pe planetă. S-a născut pe 15 septembrie 2004, în București, iar primul record la înot l-a înregistrat pe când avea 10 ani.

Povestea lui David Popovici. O problemă de sănătate l-a trimis în bazinul de înot

David Popovici are o poveste construită pas cu pas. Are o întreagă echipă în spate, din care fac parte inclusiv părinții lui. La vârsta de 4 ani a fost diagnosticat cu scolioză. Din acest motiv i-a fost recomandat înotul și primul contact cu apa i-a plăcut enorm, astfel încât imediat a ajuns pe mâna antrenorului Adrian Rădulescu.

La vârsta de 10 ani, a bătut primul record național. Patru ani mai târziu, la Campionatele Naționale de cadeți a luat medalie la toate cele 15 probe, de la 50 de metri până la 1500 de metri: 12 medalii de aur, una de argint și două de bronz. […]

Continuarea, pe ego.ro

Interviu cu David Popovici realizat în anul 2021 de Loredana Negrilă, difuzat de Ziua Naţională a României la #TVR1, după ce David a fost declarat cel mai bun tânăr sportiv european.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La blouse roumaine: Azi, 15 septembrie, David Popovici împlinește 18 ani. La mulți ani minunați cu multe împliniri, sănătate, putere mentală și emoțională pentru a-și continua misiunea sa fabuloasă de a fi cel mai rapid și mai bun înotător al lumii!
Noi îl declarăm Omul și Speranța anului 2022 în România!


Mangalia News, 15.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply