Deschiderea noului an școlar la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia

0
787

farmec.ro
carturesti.ro%20
Liceul Tehnologic Ion Bănescu și-a deschis și anul acesta porțile larg noii generații care a pășit către un nou început cu emoție și speranță, alături de colegii lor mai mari.

Bobocilor, le urăm un bun venit în școala noastră! Sperăm ca anii pe care îi veți petrece pe băncile liceului nostru să fie anii formării voastre ca oameni și specialiști.

Elevilor noștri, celor care au mai puține emoții astăzi, le urăm un bun revenit acasă fiindcă aici este pentru câteva ore casa fiecăruia!

La fiecare început de septembrie, noi toţi, elevi, părinţi, cadre didactice, întoarcem filele calendarului și rememorăm primele zile de școală din viaţa fiecăruia dintre noi, și astfel ne continuăm drumul împreună. Ne dorim ca anul școlar 2022-2023 să fie un drum lin, plin de realizări, de care să fim mândri peste ani.

”Dragi elevi şi profesori,
Stimaţi părinți şi invitaţi,

La fiecare început de septembrie, noi toţi, elevi, părinţi, cadre didactice, întoarcem filele calendarului și rememorăm primele zile de școală din viaţa fiecăruia dintre noi, cu emoţiile, sfiala și optimismul pe care le-am trăit an de an.

Începutul unui nou an școlar, dincolo de momentul festiv și de bucuria pe care o trăim, ne reamintește că a sosit clipa să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaștere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bobocilor, elevii care ne pășesc pentru prima dată pragul, un bun venit la școala noastră! Sperăm ca anii pe care îi veți petrece pe băncile acestea să fie anii formării voastre ca oameni și specialiști.

Elevilor noștri, celor care au mai puține emoții astăzi, un bun revenit acasă fiindcă aici este pentru câteva ore casa fiecăruia!

Dragi elevi este necesar, să înțelegeți că trebuie să învățați nu atât pentru școală, cât mai ales pentru viață. Implicaţi-vă în problemele şcolii, căutaţi să fiţi utili celor din jur şi responsabili în tot ceea ce faceţi!Noi profesorii vă suntem alături, călăuze și prieteni mai mari la care puteți apela de câteori aveți nevoie.Așteptăm din partea voastră dorința de a învăța, muncă temeinică și respect pentru tot ceea ce vă punem la dispoziție.

Dragi părinţi ai acestor elevi, trebuie să fiţi preocupaţi nu doar de grijile materiale, care, e adevărat, ne copleșesc de multe ori, ci să vă implicaţi în această muncă de educaţie într-o strânsă relaţie cu școala! Numai împreună în această triadă, elevi – părinți – cadre didactice, putem reuși!Vă rugăm să fiți alături de noi, să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră.

Dragi colegi, vă mulțumesc pentru dăruirea voastră, pentru profesionalismul de care dați dovadă an de an și vă urez să fiți sănătoși, puternici și răbdători pentru ca împreună să ducem acești copii pe o treaptă mai sus, pe o treaptă a performanțelor.

Aceleași multumiri și urări le adresez întregului personal didactic-auxiliar și nedidactic care depune toate eforturile ca această instituție să funcționeze, să fie curată și primitoare.

Tuturor, vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune!

MULT SUCCES!

Director,
Prof. Virginica Barabaș.


Mangalia News, 06.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply