Fanfara Muzica Apelor continuă să ne încânte și la început de toamnă! La Mangalia, acordurile muzicii de promenadă se vor auzi din nou Duminică, 4 septembrie [VIDEO]

0
1296
Publicul de la malul mării, invitat special al Fanfarei Muzica Apelor și la început de toamnă! Fanfara Muzica Apelor reușește de fiecare dată să adune în pălăria estivală emoții, zâmbete și bucurie.

Iubitorii muzicii de promenadă vor avea ocazia să îi reîntâlnească pe artiștii consacrați publicului larg. Profesioniștii constănțeni își acordează din nou instrumentele, pentru a încălzi inimile oaspeților litoralului românesc, pregătind un program muzical plin de surprize. Se anunță vreme însorită la malul mării, așadar profitați din plin de timpul frumos și ieșiți din case pentru a asculta melodii cu rezonanță.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:
Vineri – 26 august 2022, ora 19.00: Faleza Cazinoului din Constanța;
Duminică – 28 august 2022, ora 18.00: Casa de Cultură din orașul Năvodari;
Sâmbătă – 03 septembrie 2022, ora 19.00: Piațeta Cazino Mamaia;
Duminică – 04 septembrie 2022, ora 18.00: Piața Republicii, Mangalia;
Sâmbătă – 10 septembrie 2022, ora 19.00: Faleza Cazinoului Constanța;
Duminică – 11 septembrie 2022, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Constanța.

Și în această vară, programul muzical al fanfarei constănțene, plin de farmec și energie, a creat bună dispoziție printre spectatorii sosiți din toate colțurile țării. Glasul instrumentelor a răsunat în oraș, dar și în stațiunile de pe litoral. Pentru mulți ascultători, melodiile pregătite de artiști au constituit prilej de a depăna amintiri de odinioară și de a crea altele noi.

Fanfara “Muzica Apelor Constanța” – Dirijor: Inga Postolache:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 01.09.2022.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply