Euro Vial Lighting prezintă 4 soluții de energii inteligente, la prima ediție a Smart Energy Expo, la Pavilionul Expozitional Constanta, în perioada 19-21 August

0
652
Euro Vial Lighting participă în calitate de expozant, la prima editie a Smart Enegy Expo, eveniment ce are loc la Pavilionul Expozitional Constanta, in perioada 19-21 August. Euro Vial Lighting, a ales din portofoliul sau extins, 4 solutii de energii inteligente care vor fi prezentate in cadrul standului: iluminat stradal inteligent, solar sau cu telegestiune, panouri fotovoltaice, statii de incarcare masini electrice montate pe pilon sau pe perete, pentru uz casnic sau rezidential, sistemul de casa inteligenta, ce integreaza securitatea, video-interfonia, consumul si controlul energiei precum si zona de conectivitate prin asistenti vocali, mai exact Alexa, Google, Siri.

“Societatea, per ansamblu, este tot mai dispusa sa reduca consumul de energie, sa apeleze tot mai mult la energia regenerabila si sa gaseasca solutii de eficientizare pentru orice consumator. De ce? Pentru ca trendul pe care ne-am incadrat dupa Revolutia Industriala nu da semne sa se inverseze. Consumul de energie a crescut la nivel global cu 45% fata de 1980 si este estimat sa creasca cu 70% pana in 2030. In acelasi timp, emisiile de CO2 cresc mai repede ca niciodata. In acest context, lansam provocarea unor solutii de energie inteligenta, abordand conceptul de energie inteligenta si eficientizare energetica pe toate palierele, de la solutii pentru reducerea consumului in zona comerciala, pana la nivelul micilor consumatori casnici”, declară Virgil Lixandru, CEO al EURO VIAL Lighting şi antreprenor cu experienţă în mai multe domenii de business.

Euro Vial Lighting a luat fiinta in 8 martie 1996 si este o companie cu sediul central în Constanţa, cu capital integral privat romanesc, activand în domeniul distributiei de materiale şi echipamente electrice. Euro Vial Lighting este compania la care apeleaza cei ce vor sa isi imbunatateasca instalatia electrica, cei ce vor reduceri de costuri pe consum, cei ce au in plan modernizarea depozitului, halei, cladirii de birouri, fabricii, cei ce isi doresc montarea de statii de incarcare masini electrice.


 Mangalia News, 19.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply