Cultura la Liman – Târgul de Carte, Folk și Poezie din 2 Mai se deschide sâmbătă, 6 august, cu o multiplă lansare de carte și un recital de muzică folk!

0
1757

Între 6 și 12 august, în satul 2 Mai, comuna Limanu, județul Constanța, are loc Târgul de Carte, Folk și Poezie! Pe lângă ofertele editurilor, vă așteaptă la Căminul Cultural din localitate și autori consacrați care își vor lansa, aici, noile titluri. Ne vedem, începând de sâmbătă, cu cărți, poezie și folk! Sâmbătă, 6 august, ora 18:00, are loc o multiplă LANSARE DE CARTE.

Iată, în avanpremieră, un mesaj al scriitorului Ştefan Doroftei Doimăneanu, fiu al satului 2 Mai, referitor la lansarea de sâmbătă:

„Dragi prieteni,
Primăria Comunei Limanu – Constanța, Academia Internațională de Literatură și Artă, Societatea Culturală Apollon – România și eu, personal – Ștefan Doroftei Doimăneanu,
Vă invităm, sâmbătă, 06 august 2022, ora 18:00, la Căminul cultural din 2 MAI, unde va avea loc deschiderea „Târgului de Carte, Folk și Poezie”, inclus în programul de activități culturale al Primăriei pe întreaga vară „Cultura la Liman”, la o MULTIPLĂ LANSARE DE CARTE, în cadrul unei „Lecții de Poezie”, marcă înregistrată „Excelență la Apollon”. Încă o dată, se adeverește faptul că satul 2 Mai (odinioară leagănul artelor în vacanță), este încă mult căutat și vizitat de autorii de frumos. Iată că după anunțul meu din urmă cu trei săptămâni cu dublă lansare de carte pe 6 august la 2 Mai, astăzi trebuie să vă fac cunoscut cu o deosebită plăcere că, alături de subsemnatul și domnul Ambasador George Călin, vor lansa cărți alți cinci scriitori de valoare, foarte îndrăgiți de publicul amator de literatură și poezie.

Invitați speciali:
– George Călin – Ambasador Cultural Convenția ONU Geneva,
– Maria Petrescu – Președinte Consiliul Mondial Român,
– Garofița Jianu – Președinte fundația „Metafora” – Constanța,
– Doina Ghițescu – actriță,
– Radu Crăciunescu – cantautor,
– Trupa folk Marius Glonț, din Urlați,
– Eugen Avram – cantautor,
– Mugurel Prundea – cantautor”, scrie Ştefan Doroftei Doimăneanu pe pagina sa de socializare.

Programul Târgului de Carte, Folk și Poezie de la 2 Mai este cel de pe afiș:


Mangalia News, 01.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply