O mare de turiști, pe ”Traseul Distracției Estivale Neptun-Olimp”, organizat aseară de OMD Mangalia [Foto/VIDEO]

0
1240

Traseul Distracției Estivale Neptun-Olimp, cu OMD Mangalia.

Organizația de Management al Destinației Turistice Mangalia, împreună cu mediul de afaceri din stațiunea Neptun – Olimp, a organizat, sâmbătă, 23 iulie, un eveniment estival inedit, conceput special pentru turiștii care se află în vacanță în stațiunile Mangaliei.

Caravana Veseliei a pornit, la ora 20:00, din fața restaurantului „Calul Bălan” din Neptun, pe arterele principale din centrul stațiunii. Mulțimea de turiști care au luat parte la eveniment s-au oprit la mai multe hoteluri și terase / restaurante implicate în manifestarea estivală și peste tot au fost serviți cu preparate culinare specifice fiecărei locații. Cei prezenți s-au destins, pe ritmurile muzicii oferite de gazde și au dansat, la invitația artiștilor animatori. Organizatorii au promis că vor mai avea loc asemenea Caravane ale Distracției și în celelale stațiuni din sudul litoralului, care fac parte din OMD Mangalia.

„Mii de turiști au fost prezenți aseară, pe „Traseul Veseliei” din Neptun-Olimp, la evenimentul inițiat de Organizația pentru Managementul Destinațiilor (OMD), din care fac parte agenții economici din turism și Primăria Mangalia. Muzica, dansurile și deliciile culinare au întregit tabloul unei seri de neuitat, pe arterele principale din cele două statiuni. Vom încuraja și susține, în continuare, astfel de inițiative menite să promoveze stațiunile Mangaliei și să atragă cât mai mulți turiști în această zonă a litoralului!”, scrie Radu Cristian, primarul Mangaliei, pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 24.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply