„Microrezervația care face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, NU se mută la Medgidia!”, afirmă Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța

0
566

farmec.ro
carturesti.ro%20

„Microrezervația ce face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instituție subordonată CJ Constanța NU se mută la Medgidia. Aceasta este realitatea. Orice altă interpretare a declarațiilor apărute în spațiul public este neadevărată și induce în eroare opinia publică. Fac apel la reprezentanții mass-media să nu promoveze declarațiile potrivit cărora animalele de la Microrezervație vor fi mutate în alt oraș. Aceste informații sunt false.

Investițiile pe care Consiliul Județean Constanța le va derula la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, respectiv construirea unui Teatru pentru copii și tineret, NU vor afecta activitatea Microrezervației și nici patrimoniul viu din acest spațiu. Consiliul Județean caută soluții doar pentru relocarea celor 17 cai salvați, care sunt acum îngrijiți la Microrezervație, dar niciun alt animal nu va fi mutat de acolo. În plan avem amenajarea unei grădini zoologice într-o altă locație, proiect pentru care voi reveni cu amănunte”, declară Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.


Mangalia News, 15.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply