Festivalul Lavandei din Bărăgan, un fluviu de evenimente! Program impresionant, extrem de bogat, în cele două zile de Festival – 2 și 3 iulie 2022

0
1221

Am gândit Festivalul Lavandei din Bărăgan ca pe o bucurie pe care vrem sa o împărțim cu prietenii… Dacă anul trecut v-a plăcut ce am făcut, anul acesta vrem să vă arătăm că putem fi mai creativi, mai organizați, mai buni. Suntem câțiva oameni care vrem să dovedim că putem face și la Brăila un festival sănătos (zero bani publici), că putem să fim gazde bune, iar voi să fiți atât oaspeții cât și prietenii nostri! Mai jos, am adăugat câteva argumente care, sperăm, să vă convingă ca pe 2-3 iulie să fim împreună!

Ce ziceți de o scurtă plimbare cu balonul, deasupra lanului cu lavandă? 
Noi ne gândim la acest lucru de ceva timp, dar abia anul acesta am îndrăznit să îl punem în aplicare, pentru că un astfel de zbor este 100% dependent de condițiile meteo. Pe 2-3 iulie, alături de noi, la festival, va fi o echipă de piloți ce vor ridica un balon cu aer cald și vor face zboruri în ancoră, deasupra lanului. Orarul de zbor va fi de 2 ore pe zi, cel mai probabil după ora 18, în fiecare zi. În nacelă pot urca maxim 3 pasageri, iar un zbor durează circa 10 minute.bNu rata această ocazie inedită! Rezervă-ți locul de acum! Avem doar 30 de locuri disponibile pentru fiecare zi de festival! Pt. rezervări: 0749 11 22 23.

Suntem foarte încântați să anunțăm Programul artistic al acestei ediții!
Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 19.30, vom avea un concert de Dinu Olărașu, umor fin cu Costel Pătrășcan și concert cu trupa COMPACT. Vom încheia seara în compania doamnei Irina Margareta Nistor și vom viziona filmul Alcarras, câștigător al Ursului de Aur de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, în premieră în România! Duminică, 3 iulie, de la ora 17.30, vom avea concerte cu trei trupe locale: Lockdown Band, Liberi Sâmbătă și Antic.

Am pregătit pentru voi numeroase activități care vor fi disponibile pe toata durata evenimentului: TAXI-căruța, zbor cu balonul cu aer cald, fotografie în lavandă, cumpărături de la producători români, dulciuri și mâncare bună. Copiii se pot zbengui liniștiți la umbră, la Kids Corner, unde pot face diverse ateliere, jocuri, pictură pe față și le-am amenajat chiar și un mini cinema.

Intrarea la eveniment costă 20 lei, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit. Biletele se pot achiziționa online sau de la locație. În prețul biletului sunt incluse: vizitarea lanului de lavandă, accesul la programul artistic, kids corner și parcarea.

”Alcarras” al regizoarei catalane Carla Simon e o bijuterie, impecabil șlefuită despre viața unor fermieri, cu o familie frumoasă și numeroasă (chiar dacă există și neînțelegeri inevitabile), cu niște copii de un haz nebun și cu o imaginație debordantă, dar și cu livezi de piersici și caise, după care îți lasă gura apă. Un binemeritat Urs de Aur, la Berlinala 2022!”
Irina-Margareta Nistor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Formația Compact este un nume sonor al muzici de gen din Romania, iar sâmbătă, 2 iulie, vor concerta la festival! 
Cu o istorie tumultuoasă pe plan intern și internațional, deja cunoscută, merge înainte, având numeroase concerte, filmări și înregistrări. Este îmbucurător și emoționant să descoperi în public generații de admiratori care vin împreună la concertele formației. Hituri cum sunt “Mă voi întoarce”, “Toamna în sufletul meu”, “Trenul pierdut”, “Cine-i vinovat”, “Cine ești tu oare?”, „Să te gândești la mine” sau “Pseudofabula”, trezesc, încă, nostalgii și emoții în sufletul spectatorilor.

Visul unei nopți parfumate de vară… 
Pentru voi, iubitorii de natură și de lavandă, vom pregăti și anul acesta un colț în lan, special pentru camping. Locurile sunt limitate, așa că trebuie să ne anunțați din timp.
Rezervările se fac la 0749 112 223.

Lockdown Band abordează genuri muzicale variate, astfel ca muzica lor să fie agreată de publicul de diferite vârste (blues, rock, pop, reggae și folk), interpretând cover-uri ale unor piese iubite și cunoscute, care bucură oricând, la orice vârstă, sau piese mai puțin comerciale pe care încearcă să le direcționeze subtil spre inimile auditoriului. Vă invităm să ne distrăm împreună, la super concertul lor de duminică, 3 iulie, din cadrul festivalului! Au mai rămas doar cateva zile!

Festivalul nostru este și despre copii! Am pregătit multe activități interesante pentru cei mici la Kids Corner, alături de prietenii noștri de la B’URSucel Art Studio:
– mini-cinema cu multe filme de animație,
– ateliere,
– jocuri interactive,
– pictură pe față.
Vă așteptăm la Festival! Copiii sub 10 ani au accesul gratuit.

Ce dacă se numesc ”LIBERI SÂMBĂTA” și ei au venit la Festivalul Lavandei să cânte DUMINICA?! Sigur ne vor demonstra că muzica nu le dă liber aproape niciodată, că în arta lor pun mult suflet și asta le conferă acea minunată stare de bine a artistului numită simplu: Succes! Muzică de foarte bună calitate, antrenantă, cover-uri românești și din repertoriul internațional, surprize peste surprize, toate marca ”LIBER SÂMBĂTA”!
Așadar, vă invităm să petreceți cântând și dansând și împreună cu membrii Trupei LIBERI SÂMBĂTA, în adieri de miresme de lavandă din Bărăgan, duminică pe 3 iulie!

Cu Dinu Olărașu ne vom vedea sâmbătă, pe 2 iulie, la Festival. Vă așteptăm!

Recomandare de lectură, la Festivalul Lavandei din Bărăgan, 2-3 iulie!

Trupa Antic va concerta duminică, 3 iulie, la Festival! Abia așteptăm să ne bucurăm cu toții de un spectacol de folk cu parfum de lavandă!

Pe lângă distracție, lavandă și voie bună, am pregătit pentru voi și ceva gustos de mâncare! Chef Sorin, va veni să ne gătească pizza și burgeri delicioși! 
Remember: Accesul în festival se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit. In prețul biletului sunt incluse: parcarea, vizita câmpului de lavandă, accesul la spectacole și film, kids corner. Biletele pot fi achiziționate online (https://www.iabilet.ro/bilete-festivalul-lavandei-din…/…), sau direct de la locație.

Printre comercianții noștri, îi veți găsi pe frații Matei, care aduc produse și povești frumoase cu și despre miere. 
Stupina Frații Matei păstrează tradiția de a condiționa mierea crudă în vase de ceramică asemenea strămoșilor, dar și în recipiente din sticlă neagră care nu permit trecerea luminii, pentru păstrarea proprietăților. Albinuțele fraților Matei, pe lângă mierea crudă, au cules/produs și lăptișor pentru Regină, faguri, polen, propolis și bineînțeles și alte surprize pe care le veți descoperi la festival.

Cele mai frumoase jucării se găsesc la festival! Căsuța cu pisici, un mic atelier de broderie din Brăila vă așteaptă cu cele mai frumoase și cuminți pisicute, la Festival!

Cea mai gustoasă înghețată de lavandă, o găsiți doar la festival. Gelateria Adela vine cu multe sortimente de înghețată artizanală, numai bune pentru vremea caldă ce se anunță în weekendul 2-3 iulie.

Ce mai puteți găsi în zona de cumpărături?
Bijuterii dichisite! Din pasiune pentru cercei, prietena noastră a început acum 12 ani mica ei afacere cu bijuterii lucrate manual, un mic business care îi aduce multe satisfacții. Munca, pasiunea, îndemânarea și dorința de a reuși, ne duc întotdeauna acolo unde ne dorim! Abia așteptăm să vă bucurați de aceste bijuterii atent meșterite!

Baclavale siropoase, pline de fistic și nucă, ciocolată de casă, turtă dulce și multe alte prăjituri, găsiți la standul Gustul Copilăriei din Sopping Court. Vă așteptăm pe 2 și 3 iulie, cu cele mai bune dulciuri, pregătite cu drag de pritenii noștri!

Ce ziceți de o cafea aromată, proaspăt făcută? Noi ne-am trezit cu gândul la cafeaua proaspăt prăjită și pe loc măcinată de dl. C a f e l e s c u, la pachet cu zorzonele țesute și modelate cu dragoste de doamna cu același nume, altfel spus Cafeleasca! Dacă v-am făcut poftă, îi găsiți la festival, în weekendul acesta.

Kurtoși pufoși cu nucă, zahăr sau cocos de îți lasă gura apă, atât de apreciați de cei mici și cei mari, veți găsiți la food court, la standul Kurtos aRtelier.

Cele mai delicioase gogoșele mititele și pufoșele cu topping de ciocolată sau fructe, pentru toate gusturile, le găsiți la Food Court!

Bijuterii din argint, bijuterii handmade din pietre semiprețioase prelucrate sau brute, aranjamente cu licheni și flori de săpun, gravură mecanică, elemente feng shui, cristale și minerale! Bijuterii și aranjamente cu stil și poveste, le găsiți la Shopping Court, la Teo Concept Biju.

Ne bucurăm foarte tare că, de la an la an, vin lângă noi, oameni frumoși care apreciază foarte mult ceea ce facem și ne susțin. Mulțumim, Proactiv Auto, pentru sprijinul acordat!
www.proactivauto.ro


Mangalia News, 29.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply