EMIL GHINEA obține prima victorie cu prototipul NORMA, la Transalpina Challenge 2022, pe unul dintre traseele sale preferate de Viteză în Coastă!

0
809

farmec.ro
carturesti.ro%20

Emil Ghinea și-a atins în sfârșit obiectivul de a câștiga o cursă cu prototipul său Norma M20F cu motor Honda. Nu o victorie la clasă, ci la general și pe unul dintre traseele sale preferate de Viteză în Coastă.

Transalpina Challenge 2022 (Rânca) va rămâne în cărțile de istorie ca fiind cursa în care pilotul din Mangalia a fost răsplătit, pentru 3 ani de muncă. La finalul sezonului 2019, Emil Ghinea a decis să schimbe monopostul Renault Clio V6 Trophy cu Norma M20F cu motor Honda. O schimbare mare, un stil complet nou de pilotaj este necesar pentru aceste mașini prototip. Sunt mașini complet diferite de cele de tip GT și de cele de tip Touring.

Evoluția lui Emil ca pilot a fost împiedicată uneori de comportamentul capricios al acestui tip de mașină/motor. În ultimii ani a avut mai multe probleme legate de achiziționarea de material de competiție la mâna a doua, deoarece motorul s-a stricat de mai multe ori, a trebuit să gestioneze probleme la cutia de viteze, probleme de răcire și cam orice altă problemă pe care ți-o poți imagina. […]

Continuarea, pe https://gp24.ro/emil-ghinea-a-spart-gheata-si-obtine-prima-victorie-cu-prototipul-norma/



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply