Astăzi este ULTIMA ZI în care solicitanții eligibili se mai pot înscrie în cadrul programului IMM AGRI-FOOD!

0
520

IMM AGRI-FOOD: Platforma va rămâne activă până astă seară, la ora 20.00. Formularul este disponibil aici: https://granturi.imm.gov.ro/#/home.

„Fermierii români și întregul mediu de afaceri merită servicii administrative la cel mai înalt nivel. Felicitări echipelor din MAT, MIPE, MADR și STS, pentru că în mai puțin de o lună am reușit să identificăm bugetul necesar, să realizăm pașii legali, să adaptăm platforma online și să putem da drumul unui program esențial vremurilor pe care le parcurgem. Se poate!”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

„Sectorul agroalimentar are nevoie de ajutor, și are nevoie acum. Iar interesul pentru această măsură ne-o confirmă încă o dată. Sunt peste 26.000 de agenți economici, cu aproximativ 263.000 de angajați, care așteptau cu nerăbdare operaționalizarea pachetului «Sprijin pentru România». Acordarea acestor microgranturi și granturi pentru capital de lucru, operaționalizate de MADR și de MAT, reprezintă doar un pas firesc în procesul de garantare a securității alimentare pentru români”, a transmis Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Pentru măsura privind capitalul de lucru, până la acest moment, sunt aproximativ 10.900 de aplicanți înscriși, bugetul total fiind de 250.000.000 euro.

Pe data de 2 iunie, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului va afișa pe site-ul oficial lista solicitanților eligibili, conform evaluării realizate automat de sistem, precum și lista celor respinși automat de sistem.

Măsura este valabilă până la 30 iunie 2022, iar plățile vor fi efectuate până la 31 decembrie 2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 31.05.2022.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply