Săptămâna Porților Deschise, la Universitatea Maritimă din Constanța

0
718

farmec.ro
carturesti.ro%20
Universitatea Maritimă din Constanța organizează în perioada 23-27 mai 2022, “Săptămâna Porților Deschise”, manifestare ce se adresează liceenilor din Constanța și celor din județele învecinate.

Cu această ocazie, elevii vor putea descoperi sălile de curs, laboratoarele, simulatoarele, dar și pe cei care îi vor îndruma în această nouă etapă a formării personale și profesionale, precum și detalii legate de oferta educațională a celor două facultăți din cadrul UMC:

Studenți și cadre didactice din cadrul universității sunt pregătiți să vă răspundă tuturor întrebărilor pe care le aveți legate de admiterea la cele două facultăți din UMC.

Totodată, Universitatea Maritimă din Constanța organizează vineri, 27 mai 2022, cea de-a patra ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”, finanțat de Ministerul Educației. Cu acest prilej, Facultatea de Navigație și Transport Naval invită la competiție 40 de elevi și studenți dornici să deprindă arta navigației. Detalii suplimentare puteți găsi accesând link-ul: Căpitan pe nava viitorului! | Universitatea Maritimă din Constanța (cmu-edu.eu)

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

  • Prorector pentru studenți și relația cu mediul economic și socio-cultural, Conf. univ. dr. ing. Radu-Ioan Hanzu Pazara,
  • Tel: 0241/664740.
  • e-mail: [email protected]
  • e-mail: [email protected]

”Bun venit la bord!” tuturor celor care doriți să porniți în călătoria profesională, alături de Universitatea Maritimă din Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 23.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply