Galactienii Teodora Stoica și Alexandru Thury Burileanu au obținut un prestigios LOC II, la Concursul național ”Hardcore Entrepreneur”, cu o aplicație pe mobil, foarte utilă elevilor de gimnaziu!

0
1057

Duminică, 22 mai, a avut loc editia a doua a Concursului național ”Hardcore Entrepreneur”, organizat de Universitatea Politehnică București, concurs de creat aplicații pe mobil, la care a participat si echipa Școlii Gimnaziale ”Gala Galaction” din Mangalia, formată din elevii clasei a 7-a B, Stoica Teodora si Thury Burileanu Alexandru.

Anul acesta au obtinut un prestigios loc II, cu un premiu in valoare de 300 euro si alte premii de la sponsori. Aplicatia se numește Learn now, poate fi folosită de elevii de gimnaziu, în preajma examenului de Evaluare Natională, îi ajută cu lectii la Matematică si Limba română, precum si alte informații pretioase pentru examen. A fost construită cu Flutter, o aplicatie ce utilizează limbajul de programare dart si care este folosita pentru a crea aplicatii pentru telefon. Felicitări, lor și doamnei prof. Maria Ciocîia, coordonatoarea acestui proiect original!

Concursul național de programare de aplicații mobile “Hardcore Entrepreneur” se organizează de către Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS), din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti și Cluburile de programare pentru copii și tineri Punctul IT pentru elevii de gimnaziu și liceu din învățământul de stat și particular din Romania.

Proiectul ”GALACTION”, de la minutul 20:20 – 28:24!


Mangalia News, 23.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply