România este în finala Eurovision Song Contest 2022! Felicitări, #wrs!

0
878

farmec.ro
carturesti.ro%20

Wrs, cu piesa Llamame, s-a calificat în Finala Eurovision 2022

Wrs, cu piesa Llamame, s-a calificat, joi seară, în Finala Eurovision 2022. Reprezentantul României a concurat cu numărul 13, în a doua semifinală, care a fost transmisă în direct la TVR 1 și TVR Internaţional.

Wrs a ajuns în Finală în urma votului acordat, joi seară, prin SMS şi pe site-ul oficial al concursului. Miercuri, wrs a primit votul din partea juriului, care a contat în proporție de 50 la sută în rezultatul final.

Andrei Ursu, alias wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera de cântăreţ, a lucrat ca backup dancer în televiziune și pentru alți artiști, urmând exemplul părinților săi, ambii dansatori de muzică populară. În anul 2015, si-a început cariera muzicală cu trupa SHOT. Doi ani mai târziu a părăsit proiectul si s-a mutat la Londra.

“Ca să ai succes în orice domeniu, trebuie să cunoşti dezamăgiri. Şi într-adevăr, în 2017, am avut o perioadă destul de grea. Am cedat la un moment dat. Şi am plecat din ţară pentru 6 luni, m-am angajat ca barman în Londra şi acolo mi-am dat seama cât de tare mi-e dor de muzică şi de studio, pentru că fusesem dezamăgit. Şi e fix ca într-o relaţie când eşti dezamagit: ori am nevoie de o pauză, ori o terminăm. Lucrând acolo în bar, turnam beri sau ce mai faceam, stergeam pe jos pe acolo. Şi într-un bar în centrul Londrei, adică era full de oameni. Am muncit ca un nebun, acolo. Dar a fost o terapie prin muncă”, a povestit artistul.

Alături de România, s-au calificat în finală Belgia, Cehia, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia și Serbia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea pe stiri.tvr.ropiese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply