Aventuri cu caiacul pe Lacul Limanu și la Tyulenovo-Cap Kaliakra, Bulgaria, sâmbătă, 7 mai, respectiv duminică, 8 mai

0
1229

Sâmbătă, 7 mai: Cu caiacul, pe Lacul Limanu. De la 10.00, plecăm din Constanța, la 11.00 suntem pe malul lacului Limanu, să ne pregătim echipamentul.

O tură cu echipare / dezechipare durează aproximativ 3 ore, pret 120 lei/pers închiriere caiac. Este necesară programarea la 0766469431. Pentru transport din Constanta cu masina Dream Explorer, se plateste 20 lei/persoană dus-intors.
Vom parcurge împreună cu ghidul nostru 9 km pe Lacul Limanu.
Vă recomandăm să purtați costum de baie pe sub haine și să aveți și haine de schimb într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță, pentru a fi ferit de apă.
Evenimentul este recomandat și pentru persoane care nu au mai mers cu caiacul.
Ce oferim:
– Caiace “sit in” sau ”sit on top” de 1 persoană,
– Caiace “sit in” sau ”sit on top” pentru 2 persoane sau 2 adulți + 1copil,
– Padele,
– Vesta de salvare ergonomică cu flotabilitate mare,
– Costum de neopren,
– Încălțări de neopren,
– ghid specializat.

Duminică, 8 mai: O zi cu caiacul, în Bulgaria, Kaliakra. Se pleacă la 8.30 din Constanța. Tarif: 200 lei, 50 lei transport, în limita locurilor disponibile.

Dream Explorer îți oferă cele mai intense experiențe de călătorie, potrivite pentru toate categoriile de persoane. Indiferent dacă ești începător sau avansat, poți beneficia de o plimbare cu caiacul în cele mai exotice golfuri și peșteri ascunse în stâncă aflate pe țărmul Mării Negre în zona Tyulenovo-Cap Kaliakra din Bulgaria.
Evenimentul va avea loc:
Duminică, 8 mai,
Duminică, 29 mai,
Duminică, 19 iunie,
Sâmbătă, 2 iulie.


PROGRAM:
Se pleacă dimineața la 8.30 din Constanța în grup compact spre Bulgaria. După ce trecem de Vama Veche, la o jumătate de oră distanță este destinația noastră într-o zonă de plajă sălbatică, unde marea capătă o culoare azurie perfectă pentru poze. După un scurt instructaj ne echipăm cu veste de salvare, ne aprovizionăm cu apă și o gustare (sandviș, batoane energizante) și ne așezăm confortabil în caiace pe mare.
Vom parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra și vom vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice.
Durată: 08.30 – 20.00.
Locația: Bulgaria.
Preț: 200 lei/persoană.
Prețul include loc în caiac sit on top/sit in dublu sau simplu, vestă de salvare, padelă, ghid de sporturi nautice.
Prețul NU include transport sau alte cheltuieli suplimentare.
Pentru rezervarea locului, se achită online BILET PARȚIAL 50%, în valoare de 100 de lei, diferența de 100 de lei se achită cash, direct la eveniment.
BILETE ONLINE: https://tinyurl.com/39n2sb6a.
OPTIONAL Transport cu VANul Dream Explorer (8+1) 50 lei de persoana, in limita locurilor disponibile.
Detalii, la telefon 0766469431.


Mangalia News, 06.05.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply