Comunitatea Elenă Elpis Constanța a început strângerea de fonduri pentru acțiunea caritabilă “DE PAȘTE, DĂRUIEȘTE BUCURIE”

0
831
Comunitatea Elenă Elpis Constanța anunță că a început strângerea de fonduri pentru acțiunea caritabilă – “DE PAȘTE, DĂRUIEȘTE BUCURIE”, ce se va desfășura în data de sâmbătă, 16 aprilie.
De Florii, în cadrul aceste acțiuni vor fi ajutate familii din localitățile Lumina și Săcele, familii cu grave probleme de sănătate sau financiare pentru a simți alături de noi fericirea sărbătorilor pascale. Donațiile în sume de bani se pot face în contul RO54 BSEA 0030 0000 0033 4369, deschis la banca Credit Agricole, sucursala Constanța, precum și la sediul Comunității Elene Elpis, din strada Aristide Karatzali, 16 (Teatrul de păpuși).
Tot la sediul Comunității se pot aduce alimente neperisabile și haine (noi) ce vor fi donate celor aflați în nevoi. Cine dorește să participe la distribuirea ajutoarelor în data de 16 aprilie este cu mare bucurie așteptat alături de noi. Detaliile despre ora plecării le vom face în timp util pe paginile noastre, inclusiv cea de Facebook.

Cu speranța că sunteți alături de noi în aceasta actiune de suflet pentru suflete,

Comunitatea Elenă Elpis Constanța,
Anton Antoniadis.


Mangalia News, 07.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply