Elevul Alexandru Thury Burileanu de la Școala Gimnazială ”Gala Galaction” din Mangalia a obținut Medalia de Bronz la etapa națională a OLIMPIADEI DE INFORMATICĂ și va participa la probele de baraj, în vederea constituirii lotului olimpic național

0
1695
Surprizele din partea lui Alexandru Thury Burileanu, de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ GALA GALACTION nu s-au încheiat si nici nu ne dorim asta! Sâmbătă, 2 aprilie, a avut loc etapa națională a OLIMPIADEI DE INFORMATICA, acolo unde Alexandru a obținut MEDALIA DE BRONZ.

In continuare, Alexandru, care a fost pregătit de doamna profesoară Maria Ciocîia, va participa la probele de baraj în vederea constituirii LOTULUI OLIMPIC NAȚIONAL la INFORMATICĂ, probă ce se va desfășura sâmbătă, 9 aprilie. Alexandru se pregătește intens pentru o probă extrem de dificilă, candidând pentru primele 20 de locuri pe țară pentru întreg gimnaziul. Ii urăm succes și așteptăm cu nerăbdare următoarele surprize, care, sperăm să fie cât mai plăcute. Școala Gimnazială Gala Galaction Mangalia este alături de Alexandru. Ne mândrim cu tine, Alexandru și-ți ținem pumnii, să reușești mai departe!


Mangalia News, 06.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply