Avem AUR EUROPEAN la SENIORI! ANDREEA BEATRICE ANA scrie ISTORIA LUPTELOR FEMININE! [Foto/VIDEO]

0
1273

O seară magnifică pentru luptele românești, la Campionatul European de la Budapesta! Avem AUR EUROPEAN la SENIORI! Dobrogeanca ANA ANDREEA BEATRICE scrie ISTORIA LUPTELOR FEMININE!

O luptă inteligentă, grea, în finală, contra unei sportive foarte concentrate, însă experiența sportivei noastre a făcut diferența. Asta înseamnă să crezi şi să lupți până în ultima secundă. De la agonie, la extaz. Felicitări!

Andreea, Europa este la picioarele tale!

Federatia Romana de Lupte (FRL): O seară magnifică pentru luptele românești la Budapesta! Ana Andreea Beatrice (55 kg) devine Campioană Europeană de Seniori, în premieră pentru luptele feminine românești!
Un aur istoric, la o lună distanță de titlul continental obținut de Andreea la U23! Andreea trecut în finala mare de Oleksandra Khomenets (UKR) cu 7-5, făcând imnul României să răsune în sala din Budapesta și aducând admirația României pe plan internațional!


Felicitări, Andreea! Felicitări, antrenorilor si staff-ului tehnic precum și antrenorilor care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei!

 

MN: BRAVO, ANDREEA, CAMPIOANA NOASTRĂ DRAGĂ!!! Mangalienii tăi se bucură, alături de toți românii care admiră eforturile și realizările de prestigiu ale sportivilor noștri de AUR!


Mangalia News, 31.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply